top of page
Screenshot 2021-01-24 at 16.33.17.png

LUXE BETEKENT NIETS ZONDER EXPERTISE

ONZE
VERHAAL

Teleprince biedt u high-end kwaliteitsproducten en -oplossingen.

 

Sinds onze oprichting in 1971 hebben we talloze klanten begeleid in hun zoektocht naar audiovisuele oplossingen.

Met behulp van onze bewezen end-to-end-methoden zullen we u voorzien van de producten en oplossingen die afgestemd zijn op uw persoonlijke behoeften. 

U kunt op ons team rekenen om u de beste inzichten te geven voor een audiovisuele toekomst die uw verwachtingen overtreft.

 

Als officiële Bang & Olufsen-dealer is onze primaire focus het leveren van eersteklas kwaliteit B&O-producten en een uitstekende service aan onze klanten.

Teleprince werkt ook samen met verschillende merken zoals Loewe, LG, Control4, KNX, Origin Acoustics en SIM2 om u een uitgebreid aanbod van luxe audiovisuele oplossingen te kunnen bieden.

 

Graag ontvangen wij u in onze winkels te Brussel, Opwijk en sinds kort ook te Mechelen. 

Over teleprince

46186667611_e763aae4e4_k.jpg

LAAT U ZELF GEVANGEN WORDEN.
JE DROOM IS BINNEN HANDBEREIK.

We willen excellentie bieden die past bij die van onze klanten. Naast zijn unieke technologieën is de reputatie van Bang & Olufsen gebaseerd op uitmuntend design, creatieve oplossingen, buitengewone kwaliteit en een niet-aflatende toewijding aan perfectie.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Laat u betoveren door de ongelooflijke technologieën waarop de producten van Bang & Olufsen zijn gebaseerd. Ontdek bijvoorbeeld de Acoustic Lens Technology, essentieel voor geluidskwaliteit. Lees meer over ICEpower-versterkertechnologie voor huizen en auto's. Ervaar de uitstekende beeldkwaliteit van tv's van Bang & Olufsen. Bang & Olufsen-afstandsbedieningen geven u optimale vrijheid om uw producten te gebruiken, hoe complex en uitgebreid uw Bang & Olufsen-installatie ook is.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Bang & Olufsen heeft altijd een voortrekkersrol gespeeld op het gebied van geïntegreerde technologie. Bijvoorbeeld de integratie van meerdere entertainmentbronnen in één unit, of het idee om verschillende producten aan elkaar te koppelen, nieuw of oud, eigen merk of niet (domotica via ML Gateway interface, iPhone), geplaatst in verschillende kamers, via het BeoLink systeem .

bottom of page