top of page

ONZE DIENSTEN

Overtref uw verwachtingen

48640689303_84fbce2339_k.jpg

OP MAAT ONTWERP & PROFESSIONELE INSTALLATIE

Onze experts staan klaar om de perfecte, op maat gemaakte ervaring in uw huis of kantoor te installeren. We gedijen bij het realiseren van uw visie. Wij helpen u met alles, van eerste advies tot uiteindelijke implementatie. Naadloos gemak met één aanraking van uw Bang & Olufsen-afstandsbediening is ons doel. Wanneer u een Bang & Olufsen-product in onze winkel koopt, zal ons bekwame winkelpersoneel hun uiterste best doen om u de best mogelijke service te bieden. We beoordelen het werk en de kennis van onze servicemonteurs en installateurs regelmatig om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het werk dat ze uitvoeren van de hoogste standaard is.

31247417137_987cad1545_k.jpg

THUISBIOSCOOP

De huizen van tegenwoordig zijn slimmer dan ooit en de technologieën voor domotica veranderen voortdurend. Van standaard AV-afstandsbedieningen tot bediening van het hele huis vanaf een enkel apparaat, ons team bij Teleprince heeft de training en kennis om uw huis betrouwbaar en gemakkelijk verbonden te krijgen. Wij hebben de experts in huis om complexe regelsystemen te ontwerpen voor uw verlichting, entertainment, klimaatbeheersing en nog veel meer. Als u bijna alles in uw huis via slimme apparaten wilt bedienen, laat ons dan een systeem ontwerpen dat betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is.

MULTIROOM AUDIO

Als u geluid naar elk hoekje en hoek van uw huis wilt verspreiden, kan een multiroom-audiosysteem precies het ticket zijn. De meeste systemen maken verbinding met (en werken via) het wifi-netwerk van uw huis. Onze oplossingen zijn compatibel met stemassistenten zoals Siri, Google Assistant en Amazon's Alexa. Neem een multiroom-audiosysteem en kies ervoor om in elke kamer naar hetzelfde nummer te luisteren, of in elke kamer naar een ander nummer, zodat je op meer dan één manier een harmonieus huis hebt.

43213989580_ffbd3a0556_k.jpg
nathan-dumlao-kEOLkJksbc8-unsplash.jpg

END-TO-END
INTEGRATIE OPLOSSINGEN

Maak uw leven gemakkelijker, comfortabeler en zorg voor gemoedsrust, waar u ook bent. Bedien en bewaak jaloezieën, verlichting, televisies, elektrische apparatuur, verwarming, garagedeuren en poorten met uw smartphone of tablet, waar en wanneer u maar wilt.

SNELLE REPARATIE

Als u problemen ondervindt met uw product, neem dan gewoon contact met ons op en ons hooggekwalificeerde technische team zal zorgen voor een snelle en grondige reparatie. U vindt de contactgegevens bovenaan de pagina. Vertel ons de aard van uw probleem of stel ons op de hoogte van eventuele vragen over reparatie, en wij zullen de nodige regelingen treffen.

chris-ried-bN5XdU-bap4-unsplash.jpg

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem vandaag nog contact met ons op.

bottom of page